El racó de l’ artista

Us oferim l’obra impresa a gran format de diversos autors bagencs a través de litografies, originals fotogràfics, reproduccions, etc. Si esteu interessats en alguna o en varies de les obres que us presentem en exposició, contacteu amb nosaltres!!

.

joan_martinez

Joan Martínez (1954) és una persona prou coneguda a Castellbell i el Vilar. Durant anys va ser un dels impulsors de les excursions, travesses i acampades que donaren a conèixer la muntanya de Montserrat i el nostre territori a la canalla del poble.

Aficionat des de sempre a l’excursionisme, a la muntanya i a la botànica, en Joan és un amant del territori i de la natura, i també un bon coneixedor de l’ecologia del nostre país. És per aquest motiu que quan en Joan s’ha dedicat a l’art de la fotografia, ha sabut captar la bellesa del paisatge en el seu punt just, tot tenint en compte l’estacionalitat, l’hora del dia, la llum i el temps idonis per fotografiar els més diversos paratges tan de Castellbell i el Vilar, com de la comarca i del país.

Parlar de l’obra de Ferran Costa no és un exercici gens fàcil, donat que el seu treball té com a mínim dues realitats ben diferenciades.

A primer cop d’ull enganya. Així de sobte sembla un dibuix infantil, de TBO, però si parem atenció, inmediatament ens adonem que té una base de dibuix molt sòlida i acadèmica que és tota una lliçó de perspectiva. En Ferran Costa podria semblar un ninotaire, però és un gran il·lustrador que fa servir l’anècdota per donar alegria a la seva obra amb tota una galeria de petits personatges (gats, gossos, ratolins…) que es converteixen en la seva marca de fàbrica.

Les obres de Ferran Costa són entranyables, són delicadament delicioses, perquè són la part viscuda d’un paisatge real vista amb una mirada plena de detalls i reafirmada amb un excel·lent dibuix.

Joan Vilamala Terricabras, nascut a Folgueroles (Osona) l’any 1949, és un home polifacètic: cantant, compositor, historiador, verdaguerista, escriptor de versos i auques.

Cofundador del grup Esquirols i llicenciat en Filologia Catalana, ha exercit com a professor de llengua i literatura catalana a Manresa on resideix des de 1972. Vilamala és autor d’un conjunt d’auques, la majoria publicades amb la col·laboració de dibuixants acreditats, i exposades a internet a www.auques.cat, magnífica pàgina web que conté, de moment, unes 170 auques. Els dibuixos de les auques exposades són de Jaume Gubianes (www.jaumegubianas.com), excepte l’Auca de la Biblioteca, que compta amb acurades il·lustracions de Valentí Gubianas (valentigubianesescude.blogspot.com). Algunes augues són fetes amb col·laboració de Ramon Cueéllar (www.rodolins.cat).

jr_domingo

Persona vinculada a la il·lustració des del seu inici professional, JR Domingo ha estat desenvolupant les tècniques artístiques convencionals, com olis, acríl·lics, aquarel·les,.. fins a portar-les a una evolució adaptada als treballs actuals d’impressió digital.

Abans d’exercir com a professor d’aerografia a l’Escola d’Il·lustració JOSO, JR Domingo va adquirir una sòlida base acadèmica en centres com La Llotja i Escola Massana. És des d’aleshores quan va voler innovar en el seu camp i es va especialitzar en la il·lustració comercial. És en aquesta època quan va donar a conèixer la seva feina a tot al món treballant en diverses editorials i en màrqueting publicitari.

Avui podem gaudir a la nostra botiga d’una variant del seu treball. Les il·lustracions fantàstiques.

Web: www.jrdomingo.com

BANC D’IMATGES :  Base d’imatges propietat de Bages Digital on pots trobar diverses imatges per dissenyar els teus treballs. Curioses, paisatges, viatges, esports, tecnologia, eyecatchers,.. Tot un ventall de propostes gràfiques a la teva disposició i sense drets d’autor. Vine i ho descobriràs!

.